• ISARA QUICK HALF BUCKLE SCARLET

ISARA QUICK HALF BUCKLE SCARLET

Šifra artikla: 901022070
Jedinica mjere: Kom
Dostupnost artikla:   Artikl je dostupan
Cijena: 1.069,00 Kn
Isporuka 7-12 radnih dana

ISARA Quick Half Buckle nosiljka je hibrid izmedu tkane marame i podesive nosiljke na kopce. Opremljen sustavom BRZOG PRILAGOÐAVANJA koji vam nudi mogucnost podešavanja visine i širine U JEDNOM KORAKU, ISARA Quick Half Buckle ultimativna je inovacija za one koji vole osjecaj tkane marame i beskrajne mogucnosti vezivanja. , ali željeli bi iskoristiti znacajke i lakocu podesive nosiljke na kopcanje.

Od širokih, djelomicno obloženih naramenica od tkanih tkanina do dodatnih obloga oko otvaranja nogu, sve je stvoreno za poboljšanu udobnost, prožetu organskom dobrotom.

Vrhunski, lagani remen od pojasa od memorijske pjene postavljen je za smanjenje bolova u ledima tijekom nošenja, a odvojiva i podesiva kapuljaca 2 u 1 može se smotati i spustiti ili staviti ispod djetetovog vrata za dodatnu potporu glavi.

Tu smo za vas, svako "nošenje" dana, kuka i leda. Buduci da je u stvarnim životnim situacijama potrebna BRZA nosiljka za bebe, tako možete zagrliti svog mališana otkucajima srca u bilo koje doba dana u maksimalno utkanoj udobnosti.

Ostale informacije