• Tula Free to Grow Hide and Seek

Tula Free to Grow Hide and Seek

Šifra artikla: 903061523
Jedinica mjere: Kom
Dostupnost artikla:   Artikl je dostupan
Cijena: 1.089,00 Kn
  • Tula Free to Grow Hide and Seek
Uz Baby Tula Free-to-Grow (FTG) roditeljstvo postaje lako. FTG je jednostavna za korištenje, moderna i udobna nosiljka za nošenje Vaše bebe od 3,2 do 20 kg. Nosiljka se koristi bez umetka za novorođenče a uživati možete u nošenju u dva ergonomska položaja (na trbuhu prema roditelju i na leđima). Panel nosiljke se namješta po širini i visini kako bi se prilagodio Vašoj bebi u bilo kojoj fazi rasta. Naramenice i pojas nosiljke također su potpuno prilagodljivi i pružaju Vam optimalnu udobnost. Poželite dobrodošlicu svojoj bebi nosiljkom Free-to-Grow koja se besprijekorno prilagođava djetetu i omogućuje vam da ga nosite privijeno uza sebe od samog početka. Naša prva kolekcija slavi dragocjene trenutke djetinjstva. Tako jednostavne, a opet tako neponovljivo dragocjene.

Od rođenja bez umetka - panel se može postaviti na tri različite širine i dvije različite visine tako da omogućuje ergonomski udoban položaj koji podržava zdrav razvoj dječjeg tijela
Dva položaja nošenja – sprijeda i na leđima
Za djecu od 3,2 do 20,4 kg
Pojastučene naramenice s dvostrukim namještanjem za optimalnu udobnost na vratu i ramenima
Prozračan i lagan keper ručne izrade od 100-postotnog pamuka s certifikatom OEKO-TEX® Standard 100
Podstavljen panel na mjestima na kojima podržava noge za veću udobnost djeteta
Baza od kepera i kapuljača s kopčama u odgovarajućem uzorku i boji
Veliki prednji džep na pojasu nosiljke

Ovisno o namještanju kopči, širina panela može se podesiti u rasponu od 13 cm do 38 cm.
Ovisno o položaju regulatora, visina panela može se podesiti u rasponu od 28 cm do 43 cm.
Pojas nosiljke visok je 13 cm i širok 69 cm. Dodatnom tkaninom proširuje se za približno 76 cm (ukupna dužina tkanine u razini pasa približno iznosi ~ 145 cm)
Masa nosiljke: 0,8 kg

Kao nagrađivani predstavnik na tržištu, Baby Tula ponosi se svojom ponudom prekrasnih, praktičnih, raznolikih i dugotrajnih nosiljki za bebe koje pružaju udoban i ergonomski način nošenja za veću povezanost roditelja i djeteta od rođenja do dobi od 4 godine ili dulje. Nosiljke Baby Tula dostupne su u mnoštvu uzoraka, tako da nisu samo korisne, već i stilski dodatak! Baby Tula ponosi se time što ispunjava i nadmašuje sigurnosne standarde i norme, a članica je i organizacije Baby Carrier Industry Alliance (BCIA).

Ostale informacije